Om
Bøgh Jensen

Du køber din feriebolig af en Bøgh Jensen virksomhed.

Bøgh Jensen virksomhederne er familieejede, grundlagt af Marianne og Bjarne Bøgh Jensen, der stammer fra Vestjylland.

De første grundsten til Bøgh Jensen koncernen blev lagt i 1976, da ingeniøruddannede Bjarne Jensen flyttede til Edmonton, Canada. I 1979 sluttede Marianne Bøgh sig til ham, og sammen drev de snedker- virksomheden Danish Woodwork. Med en vækst til 40 medarbejdere i 1988 og en større portefølje af institutionsprojekter, besluttede Bjarne og Marianne Bøgh Jensen at rejse tilbage til Danmark til gavn for familielivet. Med hovedsæde på slægtsgården Elmevang i Varde, begyndte et dansk kapitel for Bøgh Jensen koncernen med ekspansivt opkøb af grunde til sommerhusbyggeri, usolgte sommerhuspartier til opgradering og videresalg, samt opførelse af diverse række- og fritliggende huse på den danske vestkyst op gennem 90’erne.

I 1997 overtog Bøgh Jensen det første feriecenter, Hotel Fanø Badeland. Centret og lejlighederne blev gennemrenoverede med henblik på salg til private ejere. Salget var en succes og feriecenterdrift blev tilføjet til virksomhedsstrukturen. ”Strandhotellerne” blev til i alt 9 feriecentre under samme forretningsmodel (Feriecenter Kattegat, Hotel Fanø Badeland, Seawest Nymindegab, Hejlsminde Badehotel, Rømø Golf og Wellness, Rønbjerg Feriecenter, Øer Maritime Feriecenter, Grønhøj Strand Feriecenter og Søhøjlandet Feriecenter). I 2013 blev de 5 resterende feriecentre rebrandet til ”Dayz Resorts”.

I sommeren 2016 solgte Bøgh Jensen drift og centerbygninger (Dayz Resorts med ca. 350 ansatte) til den Hollandske koncern, Landal GreenParks – én af de førende europæiske aktører indenfor markedsføring og formidling af ferieboliger med de rette kompetencer og ressourcer til at løfte feriecentrene til det næste niveau. Udviklingsprojekter på feriecentrene, omkringliggende ejendomme, samt usolgte ferieboliger forblev i Bøgh Jensen regi, hvilket i dag danner grundlag for koncernen.

Marianne og Bjarnes søn, Martin Bøgh Jensen, overtog driften af selskaberne i takt med salget af feriecenterkæden. Martin er uddannet bygningsingeniør med fokus på virksomhedsudvikling og medbringer en fornyet vision indenfor ferieboligindustrien og fast ejendom. Foruden udvikling og salg af ferieboliger, er sidste skud på stammen blandt andet købet af Remisen i Varde med henblik på opførelse af ejerlejligheder samt bevaring og renovering af den historiske remisebygning.


Scroll to topKontakt