Om Landals Greenparks

Landal GreenParks er en dynamiske førende organisationer indenfor forvaltning, administration og udlejning af ferieparker.

Landal GreenParks som udlejer

Som Europas største ferieparkkæde har Landal 100 ferieparker med i alt mere end 13.700 overnatningssteder.

Med 59 parker i Holland er Landal den største hollandske sommerhusleverandør. Udenfor Holland har Landal parker i Danmark, Tyskland, Belgien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet, England og Ungarn. Syv af parkerne tilbyder camping med mere end 1.450 campingpladser. Ca. 3.000 ansatte arbejder i alt for Landal GreenParks.

Fred, rum og natur
Landal GreenParks differencer sig fra andre ferieparker med at være midt i naturen. Begreberne fred, rum og natur er parkernes vigtigste karakteristika såvel som de vigtigste grunde til, at gæster vælger Landal. Landal GreenParks er tæt forbundet med sine omgivelser og fokuserer på naturen, gæsterne og samfundet. Landal GreenParks er et Awaze Company, som er den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa. Landal GreenParks føles tæt forbundet med de nærliggende omgivelser og fokuserer på gæsten, naturen, god service og lokalsamfundene.


Hvorfor Landal GreenParks som udlejer?

Landal GreenParks Danmark, kan kalde sig Europas største ferieparkkæde. Det betyder sjovere og aldeles uforglemmelige oplevelser for gæster og deres familier. Hos Landal er den nærværende, enestående og naturskønne ferie i fokus, med plads til hygge, fart over feltet og samvær i grønne omgivelser.

På alle fem Landal ferieparker i Danmark vil badelandet og udendørsaktiviteter stadig danne ramme om familieferierne. Derudover kan man forvente øget fokus på service og involvering af lokalsamfundene. Landal byder gæster velkommen til en uforglemmelige ferie.


  • Landal GreenParks fokuserer på naturen, gæsten, service og lokalsamfundene.

    Familietid på cykel på Søhøjlandet
Scroll to topKontakt