Oplevelser i området

Egnen Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger midt i det smukke og unikke Gjern Bakker tæt på Silkeborg. Slap af i den smukke danske natur og se de mange bjerge, søer og skove. Hop på cyklen eller vandrer en tur i bakkerne for at få en aktiv ferie. Masser af kultur kan opleves i de nærtliggende byer.

 

Djurs Sommerland – Nordens største sommerland

Oplev Danmarks største rutsjebaner, et kæmpestort vandland og over 60 sjove forlystelser for hele familien – glæd jer til den nye DrageKongen og årets to super seje nyheder. Køb billetter med rabat hos Landal Søhøjlandet og spring køen over når I besøger Djurs Sommerland.


Søerne ved Silkeborg

Sejl i en rigtig båd eller tag på kanotur. Nyd den smukke natur og oplev søerne ved Silkeborg.


Aqua Akvarium & Dyrepark

Lær mere om alle dyrene vi har her i Danmark. I parken kan du finde bævere, oddere, vaskebjørne, storke og andre dyr. Der er også en stor interaktiv vandlegeplads!


Himmelbjerget

Himmelbjerget er et 147 meter højt bjerg mellem Ry og Silkeborg med en fantastisk udsigt. På toppen af Himmelbjerget er der et 25 meter højt tårn fra 1875.


Aarhus

I 'Smilets By' kan man både shoppe, hygge og opleve den kulturelle hovedstad! Aarhus er kendt for sine mange butikker, og det udendørs museum 'Den gamle By', Aarhus Teater og det anerkendte Moesgaard Museum er også værd at besøge! Landal Søhøjlandet er kun 40 km væk fra denne fantastiske by.

Oplevelser i Silkeborg - få 15% i rabat mens I bor hos Landal

 

Flere seværdigheder:

ARoS art museum, Aarhus
Den Gamle By, Aarhus
Moesgaard Museum, Aarhus
Djurs Sommerland, Nimtofte
Energimuseum, Bjerringbro
Kanotur til Gudenå, Silkeborg
Kattegatcenter, Grenå
Memphis Mansion, Randers
Randers Regnskov, Randers
Ree Park, Ebeltoft
Skandinavisk Dyrepark, Djursland
Museum Jorn, Silkeborg


Vandre- og cykelture

Naturen i Silkeborg indbyder til at bruge tiden udenfor! Slap af og oplev en af de mange vandreruter eller cykel gennem skoven og nyd den varierede flora og fauna. Der er en masse at opleve!

På oplevgudenaa.dk kan I let finde cykelruter, forslag til gåture, attraktioner, historiske sites, fiskevand og skjulte naturperler.

 

Cykeludlejning på ferieparken

Er I klar til at udforske naturen?
I behøver ikke at medbringe jeres egne cykler - ved parken kan du leje unisex cykler eller hvis der skal lidt mere fart på, er der også mulighed for at leje mountainbikes. 

Priser:
Unisex cykler 90 kr. pr. dag
Mountainbikes 140 kr. pr. dag


For golfentusiaster

Søhøjlandet Golfklub ligger i de smukke omgivelser ved Silkeborg direkte syd for ferieparken.

Søhøjlandet Golfklub

Søhøjlandet Golfbanen har 18 huller (par 72), 6 hullers Pay & Play (par 66), samt en restaurant med lounge.


Feriebolig ved siden af golfbanen

Det er muligt at købe en feriebolig ved siden af Søhøjlandets Golfklub. Disse ferieboliger er luksusklassificerede ferieboliger (8L).


Scroll to topKontakt